Hello, hello!!
Anem a per una altra setmana! Espere que estigueu portant-se molt bé amb la vostra família, feu bondat!
Dilluns 30

Vos he preparat dos jocs molt divertits. El primer s'anomena Aplasta topos. Consisteix en aplastar aquell topo que tinga bé la imatge amb la paraula. Poc a poc anireu passant nivells...Ànims i a per totes!

https://wordwall.net/play/1115/043/540 

Al segon cal que ordeneu les lletres per a escriure correctament les vuit paraules de vocabulari: shoes, sunglasses, skirt, dress, jacket, cap, T-shirt and trousers.

https://wordwall.net/play/1115/043/955
Per acabar voldria que completareu aquesta fitxa. Recordeu que heu d'enviar-me els resultats😊
At the carnival, una ficha interactiva de afs
liveworksheets.com

Dimecres 1/ Dijous 2

Good morning!!
Continuem amb dos jocs més per a practicar.
Al primer cal que el globus caiga dins del vagó quan aquest siga correcte i així poder guanyar punts. Come on!!
El segon consisteix en dir si és correcta o incorrecta la unió entre la imatge i la paraula.
I ara...una fitxeta molt senzilla. Cal que completeu els espais en blanc amb el color i la roba que porten posats els superherois. Recordeu que posem la "a" quan hi ha 1. Quan són: trousers, shoes o sunglasses no la posem perquè tenim dos ulls, dues cames i dos peus. Ànims superherois!! Recordeu enviar-me-la.
At he carnival, una ficha interactiva de afs
liveworksheets.com


Divendres 3 

I per acabar la setmana aneu a jugar al Joc del Concurs!! Esteu atents perquè les imatges passen molt ràpid i heu de clicar en correcte o incorrecte. A per totes!!
Avui, tindreu que dibuixar-se a la llibreta i descriure com aneu vestits. Recordeu que heu d'utilitzar l'estructura "I'm wearing+ colour+ clothes" (Jo porte posat+ el color+ la roba). Quan acabeu de fer l'activitat que les mares o pares facen una foto i m'ho envien al correu.  😉